Strandlakens met logo

2 Kleuren logo teruggebracht naar 1 kleur bedrukking (dus voordeliger) op gekleurde badstof, vanaf 15 stuks

2 Kleuren logo bedrukking op goede kwaliteit badstof van 100% katoen 15 stuks

Perfect relatiegeschenk

Dat is pas een een mooi relatiegeschenk. De relatie blij en u als bedrijf een mooie kans weer mooi in de picture te komen. Dat dit positieve reclame is hoeven we niet te vertellen. Het strandlaken pronkt als het mooi weer is en als iedereen positief en blij is. Logisch dat dit dan ook een positief effect heeft.

Badstof strandlakens

Wat is er fijner dan op het strand op een lekkere zachte badstof strandlaken lekker te relaxen. Wij leveren mooie goede kwaliteit badstof strandlakens van 100% katoen. Wij bedrukken de badstof waarbij de de lus kleuren en deze net zo zacht blijft als de rest van de badstof. Grote vlakken, grote logo’s lekker zacht op echte badstof met lus.

Door de badstof te bedrukken kunnen er ook mooie heldere kleuren badstof gebruikt worden.

Wij zijn de specialisten

Wij hebben een enorme kennis van het bedrukken van strandlakens. Doordat wij één van de weinige bedrijven zijn die ook echt zelf bedrukken. Wij beheersen het bedrukken van badstof waarbij de bedrukking wel zacht blijft. Waarom is drukken beter dan all-over sublimatie en velours!.

Ook wordt er bedrukking op velours aangeboden (vaak verkocht als lekker zacht) maar het is geschoren badstof waarbij de lus wordt afgeschoren. De lus die zorgt voor vochtopname wordt dus aan (één kant) verwijdert. Dit gebeurt omdat ze anders als ons vaak niet kunnen bedrukken op badstof met lus. Helaas heeft dit als consequentie dat het strandlaken erg dun wordt en de lussen er dus los inzitten. Omdat ze aan de andere kant zijn afgeschoren.

Aan de hand van uw wensen maken wij graag vrijblijvende voorstellen.