WEBWINKEL
Handdoek met uw eigen QRcode

Handdoek, badlaken of strandlaken met eigen QRcode vanaf 30 stuks. Wij verzorgen de QRcode, voor tekst, sms, website, telefoonnummer, e-mail. Neemt u contact met ons op over de prijzen en mogelijkheden.

Wij bedrukken handdoek op een speciale manier waardoor de bedrukking zacht blijft. En in tegenstelling tot andere bedrijven blijft de handdoek goed vocht opnemen. En is uniek in Nederland!

Wilt u de handdoeken bekijken kijk dan hier.
Wilt u gelijk een offerte aanvragen of meer informatie kijk dan hierNIEUW! NIEUW! NIEUW!

MOOIE HANDDOEK OF BADLAKEN ALS SOUVENIR MET JE EIGEN PLAATS
Mooie handdoek of badlaken als souvenir, bedrukt met je eigen woonplaats. Op de handdoek 50x100 cm of het badlaken 70x140 cm is de kaart van Nederland gedrukt samen met je eigen woonplaats. In de kaart van Nederland is met een rode stip aangegeven waar jouw plaats ligt in de kaart van Nederland.
Handdoek (50 x 100 cm) bedrukt met "delfts blauwe" molen € 8,95 (vanaf 30 stuks kunnen wij eventueel uw naam (bedrijf) erbij indrukken)Gastendoek (30 x 50 cm) bedrukt met Raalterlogo € 4,95
Handdoek (50 x 100 cm) bedrukt met Raalterlogo € 8,95
Badhanddoek 70 x 140 cm met het Raaltelogo met "Holland". € 12,50
Strandlaken 100 x 200 cm met het Raaltelogo met "Holland". € 19,95Handdoek met naam bedrukt: Groot op een handdoek of badhanddoek bedrukt!Leuke handdoek mooie souvenir