Handdoeken

Handdoeken

Handdoeken met een formaat van 50 x 100 cm worden zeer vaak gebruikt. We noemen dit ook het normale formaat handdoek.

Dit formaat neemt weinig ruimte in, neemt makkelijk mee en is voordeliger t.o.v. de badhanddoek en het strandlaken. Er zijn zeer veel technieken voor handdoeken bedrukken en als specialist kunnen wij u goed adviseren over welke techniek het beste bij uw wensen past.

Badhanddoeken

Badhanddoeken met een formaat van 70 x 140 cm worden vaak gebruikt voor het douchen of na een bad. Wanneer te kiezen voor een handdoek of badhanddoek na het douchen is na onderzoek erg afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Wij zijn de specialisten

Wij hebben een enorme kennis van het bedrukken van handdoeken en badhanddoeken. Doordat wij één van de weinige bedrijven zijn die ook echt zelf bedrukken. Wij beheersen het bedrukken van badstof waarbij de bedrukking wel zacht blijft. Waarom is drukken beter dan all-over sublimatie en velours!.

Ook wordt er bedrukking op velours aangeboden (vaak verkocht als lekker zacht) maar het is geschoren badstof waarbij de lus wordt afgeschoren. De lus die zorgt voor vochtopname wordt dus aan (één kant) verwijdert. Dit gebeurt omdat ze anders als ons vaak niet kunnen bedrukken op badstof met lus. Helaas heeft dit als consequentie dat de handdoek erg dun wordt en de lussen er dus los inzitten. Omdat ze aan de andere kant zijn afgeschoren.

Aan de hand van uw wensen maken wij graag vrijblijvende voorstellen.

Wij adviseren u graag.