ZEEFDRUKKEN OP HANDDOEK
Zeefdrukken op handdoek

Wij kunnen zeefdrukken op handdoek of badlaken of strandlaken. Zeefdrukken op een handdoek geeft normaal een erg slecht resultaat omdat de bedrukking erg hard wordt en alleen het bovenste topje van de lus gekleurd wordt. Echter wij zeefdrukken op handdoek waarbij de bedrukking zacht blijft en de lus geheel of merendeels gekleurd wordt.

Al vanaf 30 stuks kunnen wij zeefdrukken op handdoek, van 30 tot en met honderden stuks kunnen wij zeefdrukken.
Wij zeefdrukken op handdoeken voor bedrijven, verenigingen en wederverkopers. Wij zeefdrukken onze handdoeken waarbij we grote vlakken kunnen bedrukken en de bedrukking vezel zacht blijft en toch de kleuren intens zijn.

De levertijden voor het zeefdrukken op de handdoek zijn relatief kort, omdat we dit in eigen beheer doen. Voordat we met het zeefdrukken op de handdoek beginnen krijgt de klant eerst een proef, nadat de proef akkoord bevonden is beginnen we pas met het zeefdrukken op de handdoek. Wilt u meer informatie of een offerte voor het zeefdrukken op een handdoek, badlaken of strandlaken neemt u dan gerust contact op, wij voorzien u graag van informatie over het zeefdrukken op handdoek.
Ook sturen wij u graag een monsterdoekje, zodat u zelf kunt zien en testen hoe de bedrukte handdoek eruit ziet.
Badstof handdoek
Bedrukte handdoek