RELATIEGESCHENK HANDDOEK

Een handdoek als relatiegeschenk, een relatiegeschenk handdoek, is natuurlijk een perfecte manier om u als bedrijf te presenteren. Een relatiegeschenk handdoek is natuurlijk niet af zonder bedrukking. Wij kunnen uw relatiegeschenk handdoek bedrukken waarbij de bedrukking één met de handdoek wordt.
De bedrukking voor de relatiegeschenk handdoek blijft zacht en daar zijn we echt uniek in. Wij bedrukken uw relatiegeschenk handdoek met uw logo of een tekst. Voor een oplage vanaf 50 stuks tot 1000 stuks is het erg interessant om uw relatiegeschenk handdoek bij ons te laten bedrukken. Er zijn veel mogelijkheden met onze bedrukking voor uw relatiegeschenk handdoek, in vele kleuren is bedrukking mogelijk.

U heeft waarschijnlijk nog niet zo vaak een relatiegeschenk handdoek die bedrukt was gezien, dat ligt aan het feit dat deze moeilijk te bedrukken zijn zonder dat de inkt de lus van de relatiegeschenk handdoek verhard. Dat is nu echter verleden tijd en u zult steeds meer een bedrukte relatiegeschenk handdoek zien omdat wij die techniek beheersen.
Bedrukte handdoek Amsterdam
relatiegeschenk bedrukt