RELATIEGESCHENK BEDRUKT
Relatiegeschenk bedrukt

Als u denkt aan een relatiegeschenk, word negen van de tien keer dit relatiegeschenk bedrukt. Het bedrukken van relatiegeschenken gebeurt op vele verschillende manieren, op vele verschillende producten. Als een handdoek als relatiegeschenk bedrukt wordt, gebeurt dit ook op meerdere manieren. Een handdoek die als relatiegeschenk bedrukt wordt is echt een chique geschenk en badstof wat als relatiegeschenk bedrukt wordt heeft een erg hoge attentiewaarde en zal veelvuldig gebruikt worden.

Badstof dat als relatiegeschenk bedrukt wordt is erg moeilijk. Wij beheersen die techniek feilloos. Als men badstof als relatiegeschenk bedrukt, wordt de bedrukking vrijwel altijd hard, terwijl bij ons bedrukking zacht blijft. Wij zijn één van de weinigen, misschien zelfs wel de enige, die zo kunnen drukken dat het de handdoek die als relatiegeschenk bedrukt wordt intact blijft en de lussen van de badstof niet aantast maar alléén gekleurd worden.

Een badlaken dat als relatiegeschenk bedrukt wordt is natuurlijk enorm goede sluikreclame op de drukbezochte stranden of in zwembaden. Handdoeken die als relatiegeschenk bedrukt zijn doen het ook erg goed in de kerstpakketten of als kerstattentie.relatiegeschenk handdoek
relatiegeschenk bedrukken