PROMOTIEARTIKEL RELATIEGESCHENK

Zoekt u een promotieartikel relatiegeschenk, wat dacht u dan van onze bedrukte badstof. Handdoeken, badjassen, gastendoekjes, een ideaal promotieartikel relatiegeschenk. Een badstof promotieartikel relatiegeschenk, zoals bijvoorbeeld een handdoek is door ons perfect te bedrukken.

Wij beheersen het bedrukken van badstof waarbij de vezel en de lus zacht blijven door de bedrukking, waardoor u een perfect promotieartikel relatiegeschenk heeft. Wat dacht u van een promotieartikel relatiegeschenk als handdoek bedrukt met uw logo, een leus of gewoon een mooie tekening. Ook een badjas als promotieartikel relatiegeschenk is natuurlijk een chique geschenk. Een badlaken als promotieartikel relatiegeschenk maakt natuurlijk mooie sluikreclame op de drukke stranden. Dit springt goed in het oog. Het zou alléén jammer zijn als uw badstof promotieartikel relatiegeschenk een harde bedrukking zou hebben.

Vaak bieden textieldrukkerijen geen badstofbedrukking aan omdat wij de enige zijn die op een manier drukken waarbij de lus zacht blijft, waardoor uw promotieartikel relatiegeschenk ook erg gewaardeerd wordt en veelvuldig gebruikt zal worden. Heeft u vragen neemt u dan contact met ons op.
strandlaken bedrukken
handdoek met naam