GEDRUKTE HANDDOEKEN

Bij ons kunt u gedrukte handdoeken bestellen bedrukte met uw eigen logo. Gewoon een handdoeken die goed vocht opnemen, maar dan gedrukte handdoeken. Het mooie van onze gedrukte handdoeken zijn de grote vlakken die wij kunnen drukken en dat de handdoeken, zacht blijven. Dus de gedrukte handdoeken worden niet hard waar de bedrukking zit. Een groot gedeelte van de lus wordt gekleurd, waardoor een mooi resultaat behaald wordt.

Geen velours, maar echte badstof. Gedrukte handdoeken kunnen in verschillende formaten. Gedrukte handdoeken, gedrukte badhanddoeken of gedrukte strandlakens, wij drukken ze allemaal. U kunt de gedrukte handdoeken al vanaf 30 stuks bestellen, maar ook voor honderden, of duizenden gedrukte handdoeken kunt u bij ons terecht.
Door dat wij de handdoeken zelf drukken, werken we met korte lijnen en relatief korte levertijden voor de gedrukte handdoeken. Wilt u eerst een monsterdoekje ontvangen zodat u zelf kunt voelen en bekijken of onze gedrukte handdoeken wat voor uw zijn, vult u dan even uw gegevens in het formulier in, en wij sturen u per ommegaande een monsterdoekje van een gedrukte handdoek.
handdoek met naam
Handdoeken