BEDRUKTE HANDDOEKEN

Bedrukte handdoeken in vele kleuren mogelijk. Mooi bedrukte handdoeken met logo of tekst. Zoekt u een mooi relatiegeschenk, zeker nu de zomer er weer aankomt, dan zijn onze bedrukte handdoeken zeker een aanrader. Wij kunnen op onze bedrukte handdoeken, grote logo's drukken waarbij de vochtopname intact blijft, dus geen harde bedrukking op de handdoek, maar zacht, gelijk aan de rest van de vezels; lussen van de handdoeken. Ook mooi voor hotels en sauna's, onze bedrukte handdoeken met uw logo of naam zijn een mooie reclame voor uw hotel of sauna.

De met logo bedrukte handdoeken zijn kleurecht ook na veelvoudig wassen, u kunt bij ons een monster aanvragen van onze bedrukte handdoeken. Hier kunt u zelf voelen, dat de bedrukking zacht blijft, en u kunt testen met veelvuldig wassen en de vochtopname. Wij bedrukken handdoeken zelf, waardoor relatief korte levertijden te realiseren zijn, zeker bij de kleinere aantallen.

U kunt voor onze bedrukte handdoeken al terecht vanaf dertig stuks. Wij voorzien u graag van informatie of heeft u vragen, neemt u dan contact met ons op over onze bedrukte handdoeken. Bent u een wederverkoper van bedrukte handdoeken, dan komen wij graag langs om u meer te vertellen over de handdoeken die wij zelf bedrukken. Of het nu gaat om strandlakens bedrukken, handdoeken bedrukken of badlakens bedrukken, wij zijn uniek in het bedrukken van badstof waarbij de bedrukking zacht blijft.
Bedrukte handdoek
badlaken bedrukken