BEDRUKTE HANDDOEK

Een bedrukte handdoek met een logo, tekst of een tekening vele mogelijkheden op een bedrukte handdoek. Het mooie is dat ook privé in een relaxte sfeer uw bedrukte handdoek zaken voor u doet. Uw bedrukte handdoek ziet er ook gewoon netjes verzorgd uit in een hotel of sauna, of bij een evenement.
Leuk als relatiegeschenk, een bedrukte handdoek is een gebruiksartikel en zal zeker gebruikt worden, niet als een pen, waarvan er al zoveel zijn, die heeft maar weinig pr-waarde meer. Er zijn meerdere mogelijkheden een handdoek te bedrukken zoals borduren, het nadeel van borduren is dat het logo hard aanvoelt en geen of erg weinig vocht meer opneemt.

Een bedrukte handdoek kan daarom ook niet voorzien worden van een groter logo als het geborduurd zou worden. Een bedrukte handdoek bedrukken met onze bedrukking is daarom de beste optie, anderen kunnen misschien een velours (geschoren badstof) handdoek aanbieden, houd u er dan rekening mee, dat een handdoek niet voor uit lussen bestaat, dit bevordert erg de vochtopname, en velours heeft een geringe vochtopname, dat is jammer, want daar is een bedrukte handdoek nou juist voor.

Bij onze bedrukte handdoek blijft de bedrukking zacht en kleurecht met heldere kleuren.
Graag sturen wij u een monster van onze bedrukking zodat u zelf kunt voelen hoe onze bedrukte handdoeken zijn, u kunt ze desnoods wassen zo vaak u wilt, wilt u meer info of advies, wij zijn u graag van dienst.
Zeefdrukken op handdoek
bedrukte handdoeken