BADHANDDOEK BEDRUKKEN
Badhanddoek bedrukken

Wij zijn specialisten in het badhanddoek bedrukken, grote vlakken en logo's. Wij kunnen de badhanddoek bedrukken waarbij de mooie volle kleuren goed uitkomen, en een mooi geheel vormen met de rest van de badhanddoek. De formaten van de badhanddoek voor het badhanddoek bedrukken zijn vaak 70 x 140 cm. Bij het zwembad aan het strand of in de sauna of in het hotel het resultaat van het badhanddoek bedrukken valt op en velen zien uw logo op de badhanddoek.

Wij zijn uniek in het badstof bedrukken, dus geen velours, hierdoor houdt de badhanddoek een goede wateropname en droogt goed af. Ook na veelvuldig wassen van het resultaat van het badhanddoek bedrukken blijven de kleuren intact, evenals uw logo op de badhanddoek. Een bedrukte badhanddoek is een mooi relatiegeschenk, gebruiksartikel. Badhanddoeken voor het badhanddoek bedrukken zijn er in verschillende kleuren, maar de witte of lichtgekleurde badhanddoeken zijn het best voor het badhanddoek bedrukken.Bekijk ook deze pagina's eens:
bedrukte handdoek, bedrukte handdoeken, gedrukte handdoeken, handdoek logo, handdoek met naam, handdoeken, zeefdrukken op handdoek
Licht donker textiel
Een Handdoek bedrukken